Home / Klantenservice / Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Geen kleine lettertjes bij Dazzles! Want waarom zouden we…

Dazzles! is lief voor vrienden, concullega’s en vooral creatieve mensen. In eerste instantie zijn we blij met onze eigen creatieve vrienden die mooie foto’s voor ons hebben gemaakt, van productfoto’s tot sfeerimpressie foto’s. Her en der hebben we echter ook een plaatje van het internet gehaald: we hebben ons best gedaan rechtenvrije afbeeldingen te gebruiken en waar mogelijk de afbeelding te kopen. Als jij nou ziet dat wij een foto (naar jouw idee) ongeoorloofd gebruikt hebben, laat het ons dan weten! Na onze excuses aangeboden te hebben, ondernemen we zo spoedig mogelijk actie!

Don’t worry, we want to Dazzle, we don’t want problems!

 

Algemene voorwaarden zijn helaas noodzakelijk, ook wij ontkomen niet aan deze taaie stof.

Wil je de uitgebreide officiële saaie (gaap) versie lezen dan kan dat natuurlijk door op onderstaande link te klikken en onze algemene voorwaarden te downloaden.

In het kort komt het hier op neer:

Artikel 1: uitleg van wat moeilijkere woorden.

Artikel 2: wie is/zijn Dazzles! en hoe kan je ons bereiken.

Artikel 3: waar kan je de algemene voorwaarden vinden? Nou, hier dus.

Artikel 4: wij moeten ons aan afspraken houden.

Artikel 5: wanneer kan je jouw bestelling nog annuleren, oftewel hoe klantvriendelijk zijn wij.

Artikel 6: herroepingsrecht. Kan jij jouw producten terugsturen? Helaas, kan je onze chocolade producten niet terugsturen ivm de hygiëne. Maar als er iets is stuur ons gewoon even een mail dan lossen we het samen op.

Artikel 7: vervolg op artikel 6.

Artikel 8: uitleg waarom herroepingsrecht niet voor de producten van Dazzles! geldt.

Artikel 9: wij mogen niet na jouw bestelling de prijs verhogen zodat je dus achteraf moet bijbetalen.

Artikel 10: wij garanderen kwaliteit en leveren wat er op onze site staat aangegeven.

Artikel 11: wij moeten leveren op de door jou opgegeven adresgegevens (binnen NL). En wij zijn verantwoordelijk voor het pakje totdat jij hem in ontvangst hebt genomen. Altijd prettig!

Artikel 12: dit artikel is van toepassing mocht je een abonnement bij ons willen afsluiten. Momenteel hebben wij nog geen abonnementen beschikbaar. Wil je dat? Dat snappen wij! Stuur ons een mail en wij gaan nadenken over een smakelijk, vingers aflikkend abonnement.

Artikel 13: hoe dien jij te betalen? Nou, gewoon meteen via de aangeboden betaalmethoden op onze site als je jouw bestelling gaat afronden.

Artikel 14: hoe moeten wij omgaan met klachten? Uuuuuhm, stuur ons gewoon een mail en wij zorgen ervoor dat er een oplossing komt.

Artikel 15: geschillen? Wij gaan er vanuit dat er geen geschillen komen en dat wij het altijd samen kunnen oplossen. Maar in dit artikel staat waar wij dan de geschillen alsnog gaan oplossen. Bij ons in ’s-Hertogenbosch in dit geval.

Artikel 16: hoe gaan wij met jouw gegevens om? Zoals het hoort natuurlijk! Vertrouwelijk en met respect. Maar wij kunnen het niet laten om toch af en toe eens een leuk bericht aan jou te zenden.

Algemene voorwaarden downloaden.

Je naam

Je Email

Mededeling