Home / Klantenservice / Verzending

Verzending

Hoe wij onze chocolade bij jou thuis krijgen!

Eerst kies je natuurlijk je favoriete producten. Daarna plaats je jouw bestelling in het shop gedeelte. Zodra wij jouw betaling ontvangen hebben, gaan we met jouw bestelling aan de slag en zullen wij deze zo snel mogelijk versturen. Wij verzenden jouw pakket op dezelfde werkdag nadat je bij ons jouw bestelling voor 17:00 uur hebt geplaatst. Simpel gezegd; als je vandaag bestelt, heb je jouw bestelling morgen in huis*.

Wanneer heb je jouw bestelling geplaatst? Wanneer verzenden wij jouw bestelling? Wanneer mag je jouw bestelling verwachten?
Maandag Maandag Dinsdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Woensdag Donderdag
Donderdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag/Zondag Maandag Dinsdag

*Met uitzondering van de zaterdag, zondag en feestdagen bestellingen.

Spoedbestellingen:

Wil je jouw bestelling super snel in huis hebben? Neem dan even contact met ons op via spoedbestelling@dazzles.nl

Pickup point / Afhaaladres:

Wil je jouw bestelling persoonlijk komen afhalen? Dan kan jij jouw bestelling op de dag van levering op een door jou gekozen Pickup point afhalen.

Op de volgende adressen hebben wij een Pickup point gerealiseerd:

  • Den Bosch, Beeckendael 17, 5221 PK

Verzendkosten en verzendwijze:

Jouw Dazzles! versturen wij als pakket, wij willen ze namelijk niet door de brievenbus frommelen.

Wij werken samen met Shops United en verzenden via PostNL. Het standaard tarief van PostNL voor een pakket is €6,95 per pakket.

Ook wij vinden dit forse bedragen en zullen er dan ook alles aan doen om deze tarieven waar mogelijk omlaag te krijgen. Eén van die creatieve ideeën is om met een staffel te werken. Die ziet er als volgt uit:

Bestelbedrag Verzendbedrag
Tot en met €10,- €5,95
Vanaf €10,- tot en met €15,- €4,95
Vanaf €15,- tot en met €20,- €3,95
Vanaf €20,- en meer Gratis verzending

Verzenden bij temperaturen boven de 25ºC:

Jouw Dazzles! hebben graag een gematigde temperatuur. Dat is dan ook de reden dat, als de temperatuur boven de 25ºC uitkomt, wij dan in overleg met jou gaan kijken wanneer we jouw Dazzles! het beste kunnen versturen zodat deze in goede conditie aankomen. Het kan dan zijn dat er een paar dagen extra levertijd bijkomt. Dat vinden wij ook vervelend. Maar wij vinden het nog veel vervelender als jouw Dazzles! de temperaturen niet overleven. Wij hopen dan ook op je begrip hiervoor.