Home / Over ons / Dazzles! nieuws

Dazzles! nieuws

Dazzles! nieuws

Zaterdag 8 april 2017 Paasmarkt, Vliegveld, Hilversum

Dazzles! staat zaterdag 8 april op de Paasmarkt 2017 op het terrein van restaurant Fly Inn direct gelegen aan het vliegveld van Hilversum.

Restaurant Fly Inn is prachtig gelegen aan het vliegveld van Hilversum, het kan dan ook zomaar gebeuren dat u een helicopter ziet, er parachute gesprongen wordt of dat er (zweef)vliegtuigen opstijgen of landen!

Daarnaast zit u midden in de natuur tussen Loosdrecht & de Hollandse Rading. Hiervoor ligt de locatie ook perfect als u over de Heide of in het bos wilt lopen.

Wanneer: 14:00 – 19:00

Toegang is gratis!

Muziek is aanwezig!

Zondag 2 april 2017 Le Bazarre, Snorfabriek, Utrecht

Dazzles! staat zondag 2 april op Le Bazarre in de Snorfabriek in Utrecht.

Le Bazarre is een reizende markt in Utrecht en biedt plek aan verkopers van kwaliteitsvintage, design, tweedehands kleding, vinyl, boeken, grafisch werk, zelfgemaakte- en streekproducten. Iedere editie kent een andere samenstelling van verkopers, zodat steeds nieuwe creatieven, makers, lokale boeren en geïnspireerden hun producten kunnen presenteren. (www.lebazarre.nl)

Op zondag 2 april gaan we een fris nieuw jaar in met Le Bazarre, maar met de vertrouwde combi van vintage, design, tweedehands kleding, antiek, vinyl, grafisch werk, illustraties, eten, drinken & veel meer.

Dit keer in De Snorfabriek! Deze oude NS-loods halverwege de A’damsestraatweg is sinds 2016 in gebruik door allerlei creatieven, met Uitgeverij Snor aan het roer. En op zondag 2 april komt daar dus een flinke dosis moois van Le Bazarre bij! (www.snorfabriek.nl)

Wanneer: 12:00 – 17:00

Toegang is gratis!

Zaterdag 19 november 2016

Dazzles! heeft op een evenement in Uden gestaan. De modewinkel van VIVE Boutique bestond één jaar en dat was reden voor een feestje. Het is een dag van proeven, praten en genieten geweest. Voor alle enthousiaste bezoekers veel proeven, voor ons veel uitleg geven over ons bedrijf en onze producten en natuurlijk genieten voor iedereen.

Naast dat er geproefd kon worden is een leuke win-actie gehouden. Iedereen die mee wilde doen maakte kans op leuke Dazzles! prijzen welke op 10 december persoonlijk overhandigd zijn. Het kon niet anders dan dit blije gezichten opleverde!

Hieronder vind je een aantal foto’s van de gelukkige winnaars!

 

Je naam

Je Email

Mededeling

Dazzles info!

Dazzles!
Beeckendael 17,
5221 PK ‘s – Hertogenbosch
NL28 INGB 0006 2078 07
KVK 53654862
BTW NL148766857B02