Home / Zakelijk

Zakelijk

U heeft een bedrijf en u wilt inkopen voor uw bedrijf?

Heeft u een klein of groot bedrijf, bent u zelfstandig ondernemer of bent u werkzaam op de facilitaire dienst? Dazzles! biedt diverse leuke geschenken aan voor uw medewerkers en relaties. Zo bieden wij geschenkverpakkingen met daarin een diversiteit aan Dazzles of kunnen we speciale leveringen voor u doen in de sfeer van uw eigen bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden of uw wensen te bespreken.

 

U bent restauranthouder?

Leuk dat u als culinair persoon interesse in ons smakelijke hoogstandje toont! Wij hebben diverse mogelijkheden om uw gasten extra te verwennen, zowel bij het welkom heten als bij het afscheid nemen, maar ook bij een heerlijk vers gezet kopje koffie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij kijken graag hoe we samen uw klantbeleving nog intenser kunnen maken.

zakelijk@dazzles.nl

Een voorbeeld van één van de mogelijkheden

Hieronder is een voorbeeld gegeven van een pakket waarbij is samengewerkt met een wijnhandel. De Recruiter had de wens om chocolade te combineren met een heerlijke wijn. Onderstaande is het resultaat. Hierbij is door Dazzles! een nieuwjaarskaart ontworpen in de huisstijl-kleuren van de opdrachtgever met op de achterzijde de namen van alle collega’s.

 

relatiegeschenk-2016